Intai pregatim sosul béchamel. Fierbem untul cu faina timp de 5 minute, adaugam laptele, mai fierbem 10 minute dupa ce am adaugat sare. Intre timp,
Intai pregatim sosul béchamel. Fierbem untul cu faina timp de 5 minute, adaugam laptele, mai fierbem 10 minute dupa ce am adaugat sare. Intre timp, incalzim cuptorul la 220-230 grade. Fierbem pastele rigatoni si le strecuram. Calim pentru cateva minute ceapa, morcovii si telina, la foc mic, adaugam zuchini, sunca, verdeata de patrunjel si maiorana si le fierbem aprox. 5 minute impreuna. Adaugam pastele fierte si le amestecam, apoi le turnam intr-un vas termo-rezistent uns cu unt, stropim cu sos béchamel, presaram cascaval razuit si mai coacem 10 minute, dupa care le servim.
Alte retete recomandate:
Zacusca ciuperci
Paste cu spanac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii