Intai pregatim sosul béchamel. Fierbem untul cu faina timp de 5 minute, adaugam laptele, mai fierbem 10 minute dupa ce am adaugat sare. Intre timp,
Intai pregatim sosul béchamel. Fierbem untul cu faina timp de 5 minute, adaugam laptele, mai fierbem 10 minute dupa ce am adaugat sare. Intre timp, incalzim cuptorul la 220-230 grade. Fierbem pastele rigatoni si le strecuram. Calim pentru cateva minute ceapa, morcovii si telina, la foc mic, adaugam zuchini, sunca, verdeata de patrunjel si maiorana si le fierbem aprox. 5 minute impreuna. Adaugam pastele fierte si le amestecam, apoi le turnam intr-un vas termo-rezistent uns cu unt, stropim cu sos béchamel, presaram cascaval razuit si mai coacem 10 minute, dupa care le servim.
Alte retete recomandate:
Zacusca ciuperci
Paste cu spanac
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii