Paste fainoase cu lamiie

Se fierb pastele, se scurg si se spala sub jet de apa rece. Se pun apoi intr-o oala pe foc potrivit se adauga margarina, zahar dupa gust, coaja si zea

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet paste fainoase (in forma dorita)
  • 150 gr margarina
  • o lamiie
  • zahar

Mod de preparare

Se fierb pastele, se scurg si se spala sub jet de apa rece. Se pun apoi intr-o oala pe foc potrivit se adauga margarina, zahar dupa gust, coaja si zeama de la lamiie si se amesteeca bine. Se pot pune si esente.

La fel se prepara si cele cu nuca, inlocuind lamiia cu nuca pisata sau cele cu pesmet, inlocuind lamiia cu pesmet rumenit in prealabil.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc