Paste Fran

Paste Fran este o reteta deosebit de simpla si rapida. Pentru aceasta reteta de paste trebuie sa folositi ciuperci, bacon, oua si smantana lichida.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Paste Fran

Ingrediente

  • 1 pachet paste
  • 3 oua
  • 500g smantana lichida
  • 250g suc de rosii(mai putin concentrat)
  • 1 cutie ciuperci
  • 200g sunca(eu am avut bacon)
  • 1 catel de usturoi
  • 50ml vin (optional)
  • cascaval ras sau parmezan
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Paste Fran este o reteta deosebit de simpla si rapida. Pentru aceasta reteta de paste trebuie sa folositi ciuperci, bacon, oua si smantana lichida.
Se pun pastele la fiert conform instructiunilor dupa ambalaj.Intre timp se pun ouale in tigaie cu putin ulei ca pentru omleta si se amesteca continuu pana cand se gatesc.Dupa aceea se adauga sunca(in cazul meu baconul), ciupercile si usturoiul tocat marunt.
Se calesc putin,dupa care adaugam 50 ml vin(optional) si lasam la foc iute 1-2 min,dupa care adaugam smantana, sucul de rosii si lasam la foc mic pana se fierb pastele cca 3-4 min.
Cand sunt gata pastele le rasturnam peste sos si amestecam continuu cca 1-2 min la foc mic.


Paste Fran se servesc calde presate cu cascaval sau parmezan.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mikidaniro.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci