Paste Fran este o reteta deosebit de simpla si rapida. Pentru aceasta reteta de paste trebuie sa folositi ciuperci, bacon, oua si smantana lichida.
Paste Fran este o reteta deosebit de simpla si rapida. Pentru aceasta reteta de paste trebuie sa folositi ciuperci, bacon, oua si smantana lichida.
Se pun pastele la fiert conform instructiunilor dupa ambalaj.Intre timp se pun ouale in tigaie cu putin ulei ca pentru omleta si se amesteca continuu pana cand se gatesc.Dupa aceea se adauga sunca(in cazul meu baconul), ciupercile si usturoiul tocat marunt.
Se calesc putin,dupa care adaugam 50 ml vin(optional) si lasam la foc iute 1-2 min,dupa care adaugam smantana, sucul de rosii si lasam la foc mic pana se fierb pastele cca 3-4 min.
Cand sunt gata pastele le rasturnam peste sos si amestecam continuu cca 1-2 min la foc mic.
Paste Fran se servesc calde presate cu cascaval sau parmezan.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mikidaniro.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataVăzusem la Mirela această rețetă și mi-a făcut cu ochiul. A ieșit delicioasă și v-o recomand cu drag, mai ales că a...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii