Paste Fran

Paste Fran este o reteta deosebit de simpla si rapida. Pentru aceasta reteta de paste trebuie sa folositi ciuperci, bacon, oua si smantana lichida.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Paste Fran

Ingrediente

  • 1 pachet paste
  • 3 oua
  • 500g smantana lichida
  • 250g suc de rosii(mai putin concentrat)
  • 1 cutie ciuperci
  • 200g sunca(eu am avut bacon)
  • 1 catel de usturoi
  • 50ml vin (optional)
  • cascaval ras sau parmezan
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Paste Fran este o reteta deosebit de simpla si rapida. Pentru aceasta reteta de paste trebuie sa folositi ciuperci, bacon, oua si smantana lichida.
Se pun pastele la fiert conform instructiunilor dupa ambalaj.Intre timp se pun ouale in tigaie cu putin ulei ca pentru omleta si se amesteca continuu pana cand se gatesc.Dupa aceea se adauga sunca(in cazul meu baconul), ciupercile si usturoiul tocat marunt.
Se calesc putin,dupa care adaugam 50 ml vin(optional) si lasam la foc iute 1-2 min,dupa care adaugam smantana, sucul de rosii si lasam la foc mic pana se fierb pastele cca 3-4 min.
Cand sunt gata pastele le rasturnam peste sos si amestecam continuu cca 1-2 min la foc mic.


Paste Fran se servesc calde presate cu cascaval sau parmezan.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mikidaniro.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu cocos si visine

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Legume umplute cu pui

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Legume umplute cu pui
Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Salata caprese cu rosii cherry
Cele mai apreciate rețete
Frunze de vita oparite
1
Conserve de iarna

Frunze de vita oparite

Iarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...

Frunze de vita oparite
Sos de mere cu smantana
2
Sosuri reci

Sos de mere cu smantana

Sosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...

Sos de mere cu smantana
Mancarica de spanac cu carne de miel si naut
3
Mancaruri cu carne

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Aceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut
Gem de agrise
4
Dulceata

Gem de agrise

Gemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...

Gem de agrise
Parteneri
Creveți cu măsline în sos de vin - Rețeta gustoasă și rapidă
Bucataras.RO

Creveți cu măsline în sos de vin - Rețeta gustoasă și rapidă

Andra Mihail ne aduce astăzi o rețetă excelentă! Creveți cu măsline în sos de vin, o combinație ușor de...

Creveți cu măsline în sos de vin - Rețeta gustoasă și rapidă
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Prajitura cu iaurt si caise
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise