Costita taiata cubulete/feliute, se pune la prajit. Nu se adauga ulei, numai în cazul în care costita e foarte slaba. Cînd aceasta este prajita, se
Costita taiata cubulete/feliute, se pune la prajit. Nu se adauga ulei, numai în cazul în care costita e foarte slaba. Cînd aceasta este prajita, se adauga mazarea si se mai lasa 2-3 minute pe foc, se amesteca. Se toarna smantana în oala si se lasa la foc mic sa fiarba, vreo 10 minute. Gustati înainte de a sara, deoarece costita afumata, este de obicei si sarata. Se pune piper dupa gust. Se adauga busuiocul tocat grob. Intre timp se pun si pastele la fiert. Cînd pastele sînt fierte, se scot din oala si se adauga la sos. Galbenusul se pune peste paste si se amesteca rapid, pentru a nu se închega, deoarece acesta detine rolul de a lega sosul.
Se servesc calde .
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii