Costita taiata cubulete/feliute, se pune la prajit. Nu se adauga ulei, numai în cazul în care costita e foarte slaba. Cînd aceasta este prajita, se
Costita taiata cubulete/feliute, se pune la prajit. Nu se adauga ulei, numai în cazul în care costita e foarte slaba. Cînd aceasta este prajita, se adauga mazarea si se mai lasa 2-3 minute pe foc, se amesteca. Se toarna smantana în oala si se lasa la foc mic sa fiarba, vreo 10 minute. Gustati înainte de a sara, deoarece costita afumata, este de obicei si sarata. Se pune piper dupa gust. Se adauga busuiocul tocat grob. Intre timp se pun si pastele la fiert. Cînd pastele sînt fierte, se scot din oala si se adauga la sos. Galbenusul se pune peste paste si se amesteca rapid, pentru a nu se închega, deoarece acesta detine rolul de a lega sosul.
Se servesc calde .
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Pentru prima data am incercat acest tip de lasagna si va spun ca a iesit fenomenal. Ramane in lista favoritelor.
Lasagna cu ton si sardineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii