Paste gratinate a la Judit

Ceapa taiata cuburi se caleste in putin ulei, se ia de pe foc, se presara boia, se amesteca si cand se pune din nou pe foc, se adauga carnea. Se potri

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g carne tocata (de ex. curcan)
  • 250 paste (patrate mari dantelate pe margini)
  • O ceapa
  • 200 ml smantana
  • 150 g cascaval ras
  • 1 ou
  • 1 lingura de margarina
  • Ulei
  • Boia
  • Sare

Mod de preparare

Ceapa taiata cuburi se caleste in putin ulei, se ia de pe foc, se presara boia, se amesteca si cand se pune din nou pe foc, se adauga carnea. Se potriveste gustul cu sare, se amesteca si se lasa sa se inmoaie.

Intre timp se fierb pastele, se strecoara, apoi se amesteca bine in vasul termorezistent uns cu o lingura de margarina topita. Se adauga carnea si doua linguri de smantana, se amesteca.

Smantana ramasa se amesteca cu cascaval (impreuna cu un ou intreg), compozitia se desarta peste pastele cu carne. Se da la cuptor, se frige la foc mijlociu pana cand suprafata devine aurie.

La servire se mai poate oferi smantana.
Alte retete recomandate

Dovlecei umpluti

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori