Paste gratinate a la Judit

Ceapa taiata cuburi se caleste in putin ulei, se ia de pe foc, se presara boia, se amesteca si cand se pune din nou pe foc, se adauga carnea. Se potri

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g carne tocata (de ex. curcan)
  • 250 paste (patrate mari dantelate pe margini)
  • O ceapa
  • 200 ml smantana
  • 150 g cascaval ras
  • 1 ou
  • 1 lingura de margarina
  • Ulei
  • Boia
  • Sare

Mod de preparare

Ceapa taiata cuburi se caleste in putin ulei, se ia de pe foc, se presara boia, se amesteca si cand se pune din nou pe foc, se adauga carnea. Se potriveste gustul cu sare, se amesteca si se lasa sa se inmoaie.

Intre timp se fierb pastele, se strecoara, apoi se amesteca bine in vasul termorezistent uns cu o lingura de margarina topita. Se adauga carnea si doua linguri de smantana, se amesteca.

Smantana ramasa se amesteca cu cascaval (impreuna cu un ou intreg), compozitia se desarta peste pastele cu carne. Se da la cuptor, se frige la foc mijlociu pana cand suprafata devine aurie.

La servire se mai poate oferi smantana.
Alte retete recomandate

Dovlecei umpluti

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci