Paste gratinate a la Judit

Ceapa taiata cuburi se caleste in putin ulei, se ia de pe foc, se presara boia, se amesteca si cand se pune din nou pe foc, se adauga carnea. Se potri

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g carne tocata (de ex. curcan)
  • 250 paste (patrate mari dantelate pe margini)
  • O ceapa
  • 200 ml smantana
  • 150 g cascaval ras
  • 1 ou
  • 1 lingura de margarina
  • Ulei
  • Boia
  • Sare

Mod de preparare

Ceapa taiata cuburi se caleste in putin ulei, se ia de pe foc, se presara boia, se amesteca si cand se pune din nou pe foc, se adauga carnea. Se potriveste gustul cu sare, se amesteca si se lasa sa se inmoaie.

Intre timp se fierb pastele, se strecoara, apoi se amesteca bine in vasul termorezistent uns cu o lingura de margarina topita. Se adauga carnea si doua linguri de smantana, se amesteca.

Smantana ramasa se amesteca cu cascaval (impreuna cu un ou intreg), compozitia se desarta peste pastele cu carne. Se da la cuptor, se frige la foc mijlociu pana cand suprafata devine aurie.

La servire se mai poate oferi smantana.
Alte retete recomandate

Dovlecei umpluti

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc