Pastele la cuptor este o mancare simplu de preparat, cu putine ingrediente dar combinate eficient si ingenios pentru o cina sau un pranz delicios!
Se pun pastele la fiert. Se rade cascavalul (pe razatoarea mare).
Dupa ce s-au fiert pastele se scurg bine si se amesteca intr-o tava cu toate ingredientele. Se mai pastreaza putin cascaval ras pentru a se presara peste ele.
Se baga la cuptor si se lasa in jur de 20-30 min, pana se face o crusta aurie.
Pastele la cuptor se lasa putin sa se racoreasca dupa care se pot servi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii