Uleiul se incinge intr-o tigaie si se adauga usturoiul tocat si hamsiile tocate. Se lasa 2-3 minute pana cand usturoiul se rumeneste si hamsiile se t
Uleiul se incinge intr-o tigaie si se adauga usturoiul tocat si hamsiile tocate. Se lasa 2-3 minute pana cand usturoiul se rumeneste si hamsiile se topesc. Da, se topesc in ulei.
Se adauga sunca si se lasa pana se rumeneste si ea, inca 1 minut - 2.
Se adauga rosiile si ardeiul iute, se potriveste de sare si piper (nu puneti multa sare, hamsiile, prosciutto si caperele sunt sarate deja).
Se lasa pana cand rosiile se inmoaie si se formeaza un sos. Se adauga caperele. Intre timp se fierb pastele dupa instructiunile de pe pachet. Se scurg, oprindu-se o ceasca din apa in care au fiert, se pun peste sos, se adauga apa si se amesteca pe foc pana cand a scazut apa, cam 2 minute.
Se servesc cu decorate cu busuioc si parmesan ras.
Alte retetedelicioase
Spaghete carbonara
Vinete cu maioneza
Vinete coapte
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii