M-am gandit sa te invat sa-ti pregatesti o pizza, altfel de cum ai mancat-o pana acum. Mult mai simpla, mult mai rapida: pe lipie libaneza !
Pune lipia Libaneza in tava si unge-o cu sos de rosii. Taie apoi mozzarella cubulete si distribui-o egal pe lipie; Adauga peste aceasta rosiile uscate, busuiocul, sarea si piperul. Incinge cuptorul la 190 grade si introdu lipiile inauntru pana devin crocante, iar mozzarella s-a topit frumos (usor aurie, cateva minute); Dupa ce-ai scos-o din cuptor adauga pe deasupra rosiile cherry taiate in prealabil in 4, impreuna cu ruccola dupa gust si crema de otet balsamic; Poti pregati aceasta pizza cu ce topping doresti: fie ca vorbim de carnaciori, bacon sau salam, piept de pui, masline, ciuperci etc sau daca vrei sa adaugi ketchup sau sos picant, asta este strict decizia ta: posibilitatile sunt foarte multe.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii