Penne con carne

Penne con carne este o mancare cu carne si paste consistenta si delicioasa, ce se poate prepara foarte simplu. Se pune uleiul intr-o tigaie si se adauga carnea tocata.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Penne con carne

Ingrediente

  • 500 gr penne
  • 700 gr carne de porc tocata
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 5 lg pasta de tomate
  • 1 lg boia de ardei dulce
  • piper
  • busuioc
  • cimbru
  • 200 gr cascaval

Mod de preparare

Penne con carne este o mancare cu carne si paste consistenta si delicioasa, ce se poate prepara foarte simplu.

Se pune uleiul intr-o tigaie si se adauga carnea tocata, se lasa cateva minute pana se rumeneste foarte putin apoi se adauga ceapa tocata marunt, o cana de apa si se lasa sa fiarba acoperit o jumatate de ora. Se pune apoi pasta de rosii, boiaua de ardei si se mai completeaza cu apa. Se mai lasa sa fiarba 30 de minute, se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, busuioc si usturoiul pisat si se lasa sa se raceasca.
Se fierb pastele in apa cu sare al dente apoi se strecoara. Se unge o tava cu ulei, se pune un strat de penne, unul de carne, altul de penne, etc pana se termina ambele compozitii. Se rade cascaval deasupra si se da la cuptor pentru 15 de minute la foc potrivit


Penne con carne se serveste cald, cu un pahar de vin.

Alte retete culinare recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Ciorba de salata verde
2
Ciorbe

Ciorba de salata verde

Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...

Ciorba de salata verde
Carnati de porc cu cartofi taranesti
3
Mancaruri cu carne

Carnati de porc cu cartofi taranesti

Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!

Carnati de porc cu cartofi taranesti
Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
4
Sucuri fructe si legume

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings

Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
Sirop din muguri de brad
5
Siropuri

Sirop din muguri de brad

Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...

Sirop din muguri de brad
Parteneri
Perisoare cu sos de rosii si ciuperci
Bucataras.RO

Perisoare cu sos de rosii si ciuperci

O mancare satioasa si gustoasa.

Perisoare cu sos de rosii si ciuperci
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Obiceiuri si traditii culinare de Florii
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola