Penne con carne este o mancare cu carne si paste consistenta si delicioasa, ce se poate prepara foarte simplu. Se pune uleiul intr-o tigaie si se adauga carnea tocata.
Penne con carne este o mancare cu carne si paste consistenta si delicioasa, ce se poate prepara foarte simplu.
Se pune uleiul intr-o tigaie si se adauga carnea tocata, se lasa cateva minute pana se rumeneste foarte putin apoi se adauga ceapa tocata marunt, o cana de apa si se lasa sa fiarba acoperit o jumatate de ora. Se pune apoi pasta de rosii, boiaua de ardei si se mai completeaza cu apa. Se mai lasa sa fiarba 30 de minute, se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, busuioc si usturoiul pisat si se lasa sa se raceasca.
Se fierb pastele in apa cu sare al dente apoi se strecoara. Se unge o tava cu ulei, se pune un strat de penne, unul de carne, altul de penne, etc pana se termina ambele compozitii. Se rade cascaval deasupra si se da la cuptor pentru 15 de minute la foc potrivit
Penne con carne se serveste cald, cu un pahar de vin.
Alte retete culinare recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii