Dizolvi jumatatea dintr-un cubulet de drojdie cu o lingura de zahar si 2 linguri de lapte(incalzit),dupa ce a crescut maiaua, pui laptele, oul, putina
Dizolvi jumatatea dintr-un cubulet de drojdie cu o lingura de zahar si 2 linguri de lapte(incalzit),dupa ce a crescut maiaua, pui laptele, oul, putina sare, uleiul si amesteci cu faina cat cuprinde, il lasi apoi 30 minute.
Faci o foaie suptire si o pui in tava, ungi blatul cu pasta de bulion (o prepari din pasta de bulion, condiment pentru pizza si apa, sa nu fie groasa), apoi pui ardei taiat subtire, ciuperci, piept de pui, masline, rosii rondele si razi cascaval, presori putina sare.
Se da la cuptor pentru 15 -20 minute.
Pofta buna!
Reteta Pizza a fost propusa de InnaD pe forum culinar.ro
Alte retete de pizza gasiti aici:
PIZZA MARGHERITA,
Pizza a la Jamie,
Pizza Double Decadence
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAstazi am pregatit o reteta super simpla de placinte pufoase la tigaie, cu umplutura delicioasa de telemea, branza de burduf...
Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burdufCarne asada este un preparat foarte popular in America Latina. Se foloseste carne de vaca marinata, preparata pe grill. La...
CARNE ASADAIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii