Mmmmmm....o super pizza cu somon afumat,capere si un blat umplut pe margini cu crema de branza ce are presarat deasupra fulgi de porumb.
1. Intr-un castron mare se amesteca faina, berea, semintele de floarea soarelui, uleiul, sarea si drojdia uscata. Framantam putin pana obtinem o coca elastica. Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora.
2. Dupa ce am lasat coca la crescut,vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei.
3. Pe margine vom pune crema de branza,vom rasuci,iar apoi vom unge cu miere si vom presara fulgi de porumb.
4. Pe restul suprafetei vom presara toppingul format din: ketchup, somon afumat,ceapa rosie, capere, cascaval afumat,rosii cherry.
5. Se coace in cuptorul incins la temperatura mare timp de 10-12 minute.
6. Se serveste calda, stropita cu ketchup iute sau dulce dupa preferinta.
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)O reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosE toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguri
Comentarii