Pizza Crunchy Crust

Mmmmmm....o super pizza cu somon afumat,capere si un blat umplut pe margini cu crema de branza ce are presarat deasupra fulgi de porumb.

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
medie
Pizza Crunchy Crust

Ingrediente

  • 500 g faina alba;
  • 250 ml bere neagra;
  • 1 plic de drojdie uscata;
  • 3 linguri ulei de masline;
  • 1 lingura de seminte de floarea soarelui;
  • sare;
  • 200 g somon afumat;
  • 100 g branza ricotta;
  • 100 g cascaval afumat;
  • 1/2 ceapa rosie;
  • 1 lingura de Capere;
  • fulgi de porumb;
  • 3 rosii cherry;
  • 2 linguri miere;
  • ketchup iute/dulce;

Mod de preparare

1. Intr-un castron mare se amesteca faina, berea, semintele de floarea soarelui, uleiul, sarea si drojdia uscata. Framantam putin pana obtinem o coca elastica. Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora.


2. Dupa ce am lasat coca la crescut,vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei.


3. Pe margine vom pune crema de branza,vom rasuci,iar apoi vom unge cu miere si vom presara fulgi de porumb.


4. Pe restul suprafetei vom presara toppingul format din: ketchup, somon afumat,ceapa rosie, capere, cascaval afumat,rosii cherry.


5. Se coace in cuptorul incins la temperatura mare timp de 10-12 minute.


6. Se serveste calda, stropita cu ketchup iute sau dulce dupa preferinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Paste cu sos de rosii si busuioc

Paste cu sos de rosii si busuioc

Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.

Paste cu sos de rosii si busuioc
Tarta cu piersici

Tarta cu piersici

Pentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...

Tarta cu piersici
Cele mai apreciate rețete
Prajitura foaie peste foaie
1
Romania

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
2
Romania

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)

Aceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
Gogosari in sos
3
Romania

Gogosari in sos

O reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...

Gogosari in sos
Gogosari cu conopida si struguri
4
Romania

Gogosari cu conopida si struguri

E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...

Gogosari cu conopida si struguri
Ghiveci calugaresc de vinete
5
Romania

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete