Mmmmmm....o super pizza cu somon afumat,capere si un blat umplut pe margini cu crema de branza ce are presarat deasupra fulgi de porumb.
1. Intr-un castron mare se amesteca faina, berea, semintele de floarea soarelui, uleiul, sarea si drojdia uscata. Framantam putin pana obtinem o coca elastica. Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora.
2. Dupa ce am lasat coca la crescut,vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei.
3. Pe margine vom pune crema de branza,vom rasuci,iar apoi vom unge cu miere si vom presara fulgi de porumb.
4. Pe restul suprafetei vom presara toppingul format din: ketchup, somon afumat,ceapa rosie, capere, cascaval afumat,rosii cherry.
5. Se coace in cuptorul incins la temperatura mare timp de 10-12 minute.
6. Se serveste calda, stropita cu ketchup iute sau dulce dupa preferinta.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii