Pizza cu branza si cascaval Delaco este delicioasa! Se prepara rapid si este perfecta atat la pranz cat si la cina.
Aluatul :
- amestecam faina cu sarea, zaharul, drojdia. Adaugam smantana si uleiul si incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta. Framantam o coca nelipicioasa. Acoperim si lasam la dospit cca 15 min(cat pregatim ingredientele pentru umplutura).
Umplutura:
- Taiem ardeii feliute,c ascavalul il dam prin razatoare, amestecam oregano cu sosul de rosii si un pic de sare daca dorim. Intindem coca intr-o foaie si asezam in tava. Adaugam sosul de rosii, ardeii, maslinele, crema de branza si miez de lapte.
Dam tava la cuptorul incalzit cca 15 min.
Pizza cu branza este cea mai buna servita calda.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaEclerele sunt un desert foarte gustos . Mie imi place sa fac acest aluat de gogosele foarte pufoase si simplu de facut . Le...
Eclere cu crema de ananasPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii