Pizza cu bureti (opintici)

O pizza absolut delicioasa, daca buretii sunt culesi de cei dragi noua :)

Portii
8
Timp pregatire
60 minute
Timp coacere
80 minute
Complexitate
redusa
Pizza cu bureti (opintici)

Ingrediente

  • Ingrediente pentru doua tavi mari de pizza :
  • 1 cub de Drojdie uscata
  • 1 ou
  • 1 varf de cutit de sare
  • pentru umplutura
  • 1 castron mare de bureti (opintici)
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 kg faiana de grau
  • 2 sticle ketchup pikant
  • Pentru aluat:
  • 50 ml ulei
  • 300 ml iaurt
  • 5 rosii
  • 200 g masline negre fara samburi
  • 400 g cascaval
  • 600 g salam
  • 8 oua

Mod de preparare

Se cerne faina de grau intr-un vas si peste ea adaugam oul si drojdia stinsa cu iaurt si sare, apoi framantam un aluat suficient de elastic.


Spre final adaugam uleiul si framantam aluatul pana se desprinde de pe vas, apoi il lasam sa se odihneasca cel putin 30 minute.


Impartim apoi aluatul in doua bucati si le facem foi subtiri pe care le punem in tava in care am pus hartie de copt, adaugam peste aluat buretii fierti, ardei kapia tocat marunut,salam taiat felii subtiri, ouale batute spuma, rosii felii, masline, cascaval ras si ketchup, apoi dam tava la cuptorul incalzit deja. Cand s-a facut pizza o scoatem si adaugam ketchup dupa gust si preferinta.


Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac oparit

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
2
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Briose cu afine
3
Retete culinare

Briose cu afine

Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...

Briose cu afine
Ciorba de salata verde
4
Ciorbe

Ciorba de salata verde

Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...

Ciorba de salata verde
Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burduf
5
Preparate sarate

Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burduf

Astazi am pregatit o reteta super simpla de placinte pufoase la tigaie, cu umplutura delicioasa de telemea, branza de burduf...

Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burduf
Parteneri
CARNE ASADA
Bucataras.RO

CARNE ASADA

Carne asada este un preparat foarte popular in America Latina. Se foloseste carne de vaca marinata, preparata pe grill. La...

CARNE ASADA
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
ReteteCulinare.RO

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!