O pizza absolut delicioasa, daca buretii sunt culesi de cei dragi noua :)
Se cerne faina de grau intr-un vas si peste ea adaugam oul si drojdia stinsa cu iaurt si sare, apoi framantam un aluat suficient de elastic.
Spre final adaugam uleiul si framantam aluatul pana se desprinde de pe vas, apoi il lasam sa se odihneasca cel putin 30 minute.
Impartim apoi aluatul in doua bucati si le facem foi subtiri pe care le punem in tava in care am pus hartie de copt, adaugam peste aluat buretii fierti, ardei kapia tocat marunut,salam taiat felii subtiri, ouale batute spuma, rosii felii, masline, cascaval ras si ketchup, apoi dam tava la cuptorul incalzit deja. Cand s-a facut pizza o scoatem si adaugam ketchup dupa gust si preferinta.
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNu prea suntem adeptii acestui fel de carne care, se stie, are si grasime dar am zis sa incerc si asa ceva si am ales sa o...
Ceafa de porc gatita la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii