O pizza absolut delicioasa, daca buretii sunt culesi de cei dragi noua :)
Se cerne faina de grau intr-un vas si peste ea adaugam oul si drojdia stinsa cu iaurt si sare, apoi framantam un aluat suficient de elastic.
Spre final adaugam uleiul si framantam aluatul pana se desprinde de pe vas, apoi il lasam sa se odihneasca cel putin 30 minute.
Impartim apoi aluatul in doua bucati si le facem foi subtiri pe care le punem in tava in care am pus hartie de copt, adaugam peste aluat buretii fierti, ardei kapia tocat marunut,salam taiat felii subtiri, ouale batute spuma, rosii felii, masline, cascaval ras si ketchup, apoi dam tava la cuptorul incalzit deja. Cand s-a facut pizza o scoatem si adaugam ketchup dupa gust si preferinta.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii