Amestecati drojdia cu zaharul si cu 4 linguri de apa pentru a prepara maiaua. Dupa ce s-a umflat putin, framantati-o cu restul ingredientelor pentru a
Amestecati drojdia cu zaharul si cu 4 linguri de apa pentru a prepara maiaua. Dupa ce s-a umflat putin, framantati-o cu restul ingredientelor pentru aluat. Lasati aluatul sa se dospeasca 2 ore, iar dupa ce a crescut impartiti-l in patru si Intindeti foi rotunde, de dimensiunea tavilor dumneavoastra. Ca alternativa puteti cumpara blaturi gata facute din comert. Omogenizati bine toate ingredientele pentru sos sau cumparati sos gata facut din comert. Incingeti cuptorul la temperatura mare. Taiati carnea conservata Bucegi in fasii subtiri. Intindeti sosul peste foile de pizza asezate in tavi unse cu ulei, presarati deasupra mozzarella, apoi fasiile de carne. Coaceti pizza in cuptor timp de 8-10 minute, in functie de puterea cuptorului.
Pofta buna!
Alte retete culinare recomandate
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii