Pizza cu cartofi este o reteta simpla, adaptata dupa traditionala reteta de pizza italiana.
Pentru blatul de pizza dizolvam sarea, zaharul si drojdia in 250 ml apa calduta, punem trei linguri cu ulei si adaugam trepatat faina, framantand pana cand obtinem un aluat tare si putin elastic.
Se lasa aluatul la crescut 30-40 minute, apoi tapetam blatul cu faina si intindem aluatul in forma si dimensiunea dorit.
Dupa ce am pus aluatul in tava, l-am uns cu bulion. Apoi am pus salamul, ciupercile, cartifii prajiti, cascavalul ras, rosiile, ceapa rosie, maslinele.
Dupa ce cuptorul s-a incins, introducem pizza si o lasam la copt intre cinci si zece minute la 200 grade C.
Pizza cu cartofi se serveste calda.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii