Pizza cu cartofi este o reteta simpla, adaptata dupa traditionala reteta de pizza italiana.
Pentru blatul de pizza dizolvam sarea, zaharul si drojdia in 250 ml apa calduta, punem trei linguri cu ulei si adaugam trepatat faina, framantand pana cand obtinem un aluat tare si putin elastic.
Se lasa aluatul la crescut 30-40 minute, apoi tapetam blatul cu faina si intindem aluatul in forma si dimensiunea dorit.
Dupa ce am pus aluatul in tava, l-am uns cu bulion. Apoi am pus salamul, ciupercile, cartifii prajiti, cascavalul ras, rosiile, ceapa rosie, maslinele.
Dupa ce cuptorul s-a incins, introducem pizza si o lasam la copt intre cinci si zece minute la 200 grade C.
Pizza cu cartofi se serveste calda.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii