Pentru aluat se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie si se amesteca 3-4 minute. Se intinde o foaie in tava tapetata cu hirtie de copt. Praz
Pentru aluat se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie si se amesteca 3-4 minute. Se intinde o foaie in tava tapetata cu hirtie de copt. Prazul se taie inele subtiri, se opareste in apa fierbinte cu sare si se lasa la scurs. Ciupercile se taie mai mare si parmezanul se rade. Blatul se unge cu sos de rosii, se pune prazul, ciupercile si sunca. Se presara cu sare si piper. Se bat ouale si se toarna peste. Se coace la foc potrivit.
Se serveste calda sau rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii