Aceasta reteta de pizza este delicioasa si consistenta. Puteti realiza o pizza de casa minunata urmarind aceasta reteta culinara.
PREPARARE:
Ceapa tocata se caleste foarte putin in tigaie, se adauga feliile de salam si rondelele de carnat, se parjolesc putin, se adauga ouale ( atentie sa le pastram intacte, ele se vor aseza in mijlocul blatului), apoi rosiile si sosul de rosii. Se condimenteaza dupa gust!
Blatul de pizza il preparam din: 300 gr apa, 1 varf de sare si 350 gr faina, il intindem cat forma unei farfurii mari rotunde si il rumenim in cuptorul incins.
Pe blatul rumenit se pune cu atentie oul facut tare, se pozitioneaza in mijloc si apoi se incarca blatul cu compozitia fierbinte, se orneaza cu patrunjel verde!
POFTA BUNA!!!
Pizza cu ou se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii