Pizza cu praz

Aluat: Se amesteca toate ingredientele. Compozitia trebuie sa curga ca o smintina. Se tapeteaza o tava de aragaz cu ulei si faina si se toarna compozi

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat: 5 oua
  • 250 gr iaurt sau lapte batut
  • 12linguri (rase) faina
  • Umplutura: 5 fire de praz
  • mezel (cirnaciori oltenesti sau ceva uscat)
  • masline
  • ciuperci
  • cascaval

Mod de preparare

Aluat: Se amesteca toate ingredientele. Compozitia trebuie sa curga ca o smintina. Se tapeteaza o tava de aragaz cu ulei si faina si se toarna compozitia.

Umplutura: 5 fire de praz taiate marunt se calesc in putin ulei. Se lasa sa se raceasca, dupa care se pune peste aluat. Se adauga mezel, masline, ciuperci si se rade cascaval. Se tine la cuptor 50 de minute.

umplutura

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu caise si iaurt

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Rotite din vinete umplute

Rotite din vinete umplute

Aroma toamnei pe platou

Rotite din vinete umplute
Dovlecei si vinete pane

Dovlecei si vinete pane

Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta

Dovlecei si vinete pane
Cele mai apreciate rețete
Parteneri
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
ReteteCulinare.RO

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata