Se incinge cuptorul la 230 grade. O tava pentru facut tort se unge cu unt. Se amesteca faina cu praful de copt sis area, apoi se amesteca untul. Se fa
Se incinge cuptorul la 230 grade. O tava pentru facut tort se unge cu unt. Se amesteca faina cu praful de copt sis area, apoi se amesteca untul. Se face o coca framantand cu lapte. Se intinde in tava astfel incat sa aiba si margini. Coacem aluatul timp de aprox.15 minute pana devine maronie-aurie. Temperatura se regleaza la 190 grade. Se amesteca rosiile, ceapa, casul de capra, uleiul de masline si busuiocul. Se pune amestecul de rosii pe blatul copt. Tortul se mai coace timp de 20 minute.
Se serveste feliat ca un tort, cat este cald.
Alte retete recomandate
Vinete coapte
Tocanita de rosii
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii