Mai intai se pregateste aluatul. Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat ca de paine, care se lasa pentru 30 de minute la crescut. Dupa ce
Mai intai se pregateste aluatul. Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat ca de paine, care se lasa pentru 30 de minute la crescut. Dupa ce a crescut se intinde o foaie cu grosimea de 1 cm si se aseaza in tava mare de la aragaz. Peste foaie se intinde un strat subtire de ketchup, se presare cascaval sau branza de vaci, ciupercile bine scurse de zeama, salamul taiat in bucatele mici si iar un strat de cascaval sau branza pe deasupra. Se da la foc potrivit pentru aproximativ o jumatate de ora.
Se serveste calda cu ketchup pe deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii