Mai intai se pregateste aluatul. Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat ca de paine, care se lasa pentru 30 de minute la crescut. Dupa ce
Mai intai se pregateste aluatul. Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat ca de paine, care se lasa pentru 30 de minute la crescut. Dupa ce a crescut se intinde o foaie cu grosimea de 1 cm si se aseaza in tava mare de la aragaz. Peste foaie se intinde un strat subtire de ketchup, se presare cascaval sau branza de vaci, ciupercile bine scurse de zeama, salamul taiat in bucatele mici si iar un strat de cascaval sau branza pe deasupra. Se da la foc potrivit pentru aproximativ o jumatate de ora.
Se serveste calda cu ketchup pe deasupra.
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macTortul cu mousse alb si fructe de padure este o reteta usoara, delicata si racoroasa. Combinatia de dulce-acrisor este...
Tort cu mousse alb si fructe de padureAm gasit aceasta reteta in caietul bunicii si imi pare bine ca m-am hotarat sa o incerc. A iesit un chec pufos si aromat.
Chec cu nuci si rahatBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii