Pizza cu salam

Mai intai se pregateste aluatul. Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat ca de paine, care se lasa pentru 30 de minute la crescut. Dupa ce

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluatul: 300 gr. faina
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita zahar
  • jumatate lingurita sare
  • jumatate cubulet de drojdie
  • apa calduta
  • Pentru umplutura: ketchup
  • cascaval sau branza de vaci
  • salam uscat
  • ciuperci

Mod de preparare

Mai intai se pregateste aluatul. Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat ca de paine, care se lasa pentru 30 de minute la crescut. Dupa ce a crescut se intinde o foaie cu grosimea de 1 cm si se aseaza in tava mare de la aragaz. Peste foaie se intinde un strat subtire de ketchup, se presare cascaval sau branza de vaci, ciupercile bine scurse de zeama, salamul taiat in bucatele mici si iar un strat de cascaval sau branza pe deasupra. Se da la foc potrivit pentru aproximativ o jumatate de ora.
Se serveste calda cu ketchup pe deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori