Pizza cu salam

Pizza cu salam este o reteta de pizza delicioasa de casa, o reteta de pizza simpla, perfecta pentru o masa consistenta in familie.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pizza cu salam

Ingrediente

  • Ingrediente pentru aluat:
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 300 ml apa calduta
  • o lingurita de zahar
  • 500 gr faina
  • o lingurita de sare
  •  
  • Ingrediente pentru pizza:
  • 150-200 gr de salam italian
  • feliat subtire
  • 200 gr de cascaval ras
  • 4 linguri de pasta de tomate
  • 2 linguri de ulei de masline extra virgin
  • 1/2 lingurita usturoi granulat Kotanyi
  • 1/2 lingurita verdeturi italiene Kotanyi

Mod de preparare

Aluatul de pizza
Intr-un bol,punem putina apa,drojdia si sarea. Lasam cateva minute deoparte,apoi adaugam restul de apa,faina si framantam un aluat.
Acoperim bolul cu o casca de dus si introducem bolul in cuptorul cu microunde. Acolo este ferit de curent si va creste frumos.Lasam sa se dubleze ca volum.
Asamblare:
Amestecam pasta de tomate cu uleiul de masline,usturoiul granulat si verdeturile italiene. Nu e nevoie sa mai adaugam sare,amestecul are exact cat trebuie,iar pasta de tomate din comert are tendinta sa fie putin sarata.
Luam jumatate de aluat si intindem o foaie rotunda. Aplicam jumatate din pasta,punem feliile de salam si jumatate din cascavalul ras.
Dam tava la cuptor,la cuptorul electric dureaza cam 8 minute. Intre timp pregatim si a doua pizza.
Feliem si servim.


Functii Philips Multicooker:

Functia de coacere
Functia de reincalzire

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere imbracate in aluat

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Pere imbracate in aluat
Chiftele din carne si legume, la cuptor

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Chiftele din carne si legume, la cuptor
Tigaie de toamna cu capac

Tigaie de toamna cu capac

legume delicioase

Tigaie de toamna cu capac
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de porc cu legume
1
Ciorbe

Ciorba de porc cu legume

Aceasta ciorba cred ca nu are nevoie de nici o prezentare, e atat de gustoasa si satioasa ca nici nu iti mai trebuie felul doi!

Ciorba de porc cu legume
Ciorba de loboda
2
Ciorbe

Ciorba de loboda

O ciorba usoara si minunata de primavara!!!

Ciorba de loboda
Supa crema de spanac cu leurda
3
Supe de legume

Supa crema de spanac cu leurda

Pentru ca supa s-a dorit de post, nu am folosit stok/supa de carne, a fost o fiertura de legume asezonata la final cu ulei de...

Supa crema de spanac cu leurda
Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde
4
Supe de carne

Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde

O supa de primavara, energizanta, o mancare usoara!

Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde
Budinca de paste cu branza
5
Budinci

Budinca de paste cu branza

Este un desert pe care îl pregătesc des şi de care nu mă plictisesc. Se serveşte cald, pudrat cu zahăr.

Budinca de paste cu branza
Parteneri
Budinca cu branza si legume
Bucataras.RO

Budinca cu branza si legume

Din doar cateva ingrediente am facut o budinca tare buna si gustoasa.

Budinca cu branza si legume
Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Tort cu crema de iaurt moca si pere
ReteteCulinare.RO

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia