Pizza de casa este delicioasa si sanatoasa. Trebuie doar sa pregatiti blatul de pizza. Reteta este aproape identica cu reteta pentru aluat de paine.
Pizza de casa este delicioasa si sanatoasa. Trebuie doar sa pregatiti blatul de pizza. Reteta este aproape identica cu reteta pentru aluat de paine. Din faina, lapte, ulei, drojdie si putina sare se prepara o coca, se lasa sa creasca cel putin o ora, se framanta din nou, se intinde cu sucitorul si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Se unge aluatul pe deasupra cu ulei, se pune sunca taiata bucati, ciupercile taiate felii, maslinele taiate, castravetii felii, se presara cimbru, sare si piper dupa gust. Se rade cascaval. Se lasa sa creasca 30 minute, apoi se da tava la cuptor si se coace la un foc potrivit.
Pizza de casa se serveste calda, cu ketchup pe deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii