Se amesteca doua oua cu 1/2 iaurt, cu drojdia, faina si sare dupa gust. Se face un aluat ceva mai consistent decit cel de clatite si se lasa sa se od
Se amesteca doua oua cu 1/2 iaurt, cu drojdia, faina si sare dupa gust. Se face un aluat ceva mai consistent decit cel de clatite si se lasa sa se odihneasca. Se taie sunca, se rade cascavalul si impreuna cu maslinele se asaza peste aluat dupa ce acesta a fost asezat in tava. Se taie ardeiul si rosia si se asaza peste aluat, se presara oregano si se pune cealalta jumatate de iaurt peste intreaga compozitie. Se da la cuptor si dupa 10 minute se pun celelalte 3 oua batute. Dupa alte 10 minute pizza este gata.
Se serveste de preferinta calda
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii