Pizza mamaliga cu branza si jumari este o retete italiana adaptata la ingrediente traditionale romanesti.
Pizza mamaliga cu branza si jumari se prepara in felul urmator:
Intr-un ceaun sau într-o oala de circa 3 litri se pune apa cu sare, iar cand apa da in clocot, se toarna malaiul sub forma de ploaie şi se amesteca 10-15 minute pe foc domol pana se rascoace bine. Se aduna apoi cu o lingura la mijloc si se toarna intr-o tava de pizza.
Blatul de mamaliga astfel obtinut se unge cu bulion. Peste bulion se pune salamul , sunca, apoi se presara branza telemea, cascavalul, branza topita, cartofii prajiti si maslinele. Se bat si doua oua si se pun peste.
Se baga la cuptor aproximativ 20 de minute.
Pizza mamaliga cu branza si jumari se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii