Pizza mamaliga cu branza si jumari este o retete italiana adaptata la ingrediente traditionale romanesti.
Pizza mamaliga cu branza si jumari se prepara in felul urmator:
Intr-un ceaun sau într-o oala de circa 3 litri se pune apa cu sare, iar cand apa da in clocot, se toarna malaiul sub forma de ploaie şi se amesteca 10-15 minute pe foc domol pana se rascoace bine. Se aduna apoi cu o lingura la mijloc si se toarna intr-o tava de pizza.
Blatul de mamaliga astfel obtinut se unge cu bulion. Peste bulion se pune salamul , sunca, apoi se presara branza telemea, cascavalul, branza topita, cartofii prajiti si maslinele. Se bat si doua oua si se pun peste.
Se baga la cuptor aproximativ 20 de minute.
Pizza mamaliga cu branza si jumari se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii