Daca nu avem timp sa preparam o pizza adevarata, putem incerca aceasta reteta de pizza pe paine. Intai se amesteca pasta de tomate cu uleiul de masline.
Daca nu avem timp sa preparam o pizza adevarata, putem incerca aceasta reteta de pizza pe paine. Intai se amesteca pasta de tomate cu uleiul de masline, busuiocul, oregano, usturoi pudra, sare si piper.
Se unge felia de paine cu pasta de tomate.
Se taie rapid salamul, sunca sau carnatii si se da cascavalul pe razatoare.
Se pun pe felia de paine si se da la cuptor.
Cand s-a topit cascavalul se scoate si se mananca.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii