Ravioli cu spanac

Se prepara un aluat de taitei din 2 oua si faina. Se intind foaie potrivit de groasa si se imparte in doua. Se pregateste umplutura, amestecand spana

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g spanac fiert si pasirat
  • 150 g sunca felii tocata
  • 3 oua
  • 1 cana de faina
  • 50 g cascaval ras
  • sare

Mod de preparare

Se prepara un aluat de taitei din 2 oua si faina.

Se intind foaie potrivit de groasa si se imparte in doua. Se pregateste umplutura, amestecand spanacul, cascavalul, sunca, adaugand un ou.

Se aseaza pe aluat, cu o lingurita, gramajoare de umplutura din 5 in 5 cm, dupa care se acopera cu a doua foaie.

Cu un cutit, se taie patrate (fiecare avand cate o lingurita

umplutura la mijloc) se preseaza usor pe margini si se fierbe 20 de minute in apa clocotita cu sare.

Se servesc cu un cascaval ras sau cu sos de rosii sau de smantana.
Pofta buna!

Alte retete de paste gasiti aici:

Ravioli cu urzici

Lasagna cu spanac,

Pasta cu gorgonzola si spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori