Spalati bine urzicile si limba-mielului si cufundati-le in apa cu sare clocotita timp de 30 de secunde. Strecurati-le si indepartati excesul de apa st
Spalati bine urzicile si limba-mielului si cufundati-le in apa cu sare clocotita timp de 30 de secunde. Strecurati-le si indepartati excesul de apa storcandu-le intr-un servet. Tocati-le mare si puneti-le intr-o tigaie cu fundul gros, semiincalzita, impreuna cu uleiul de masline, untul, usturoiul si maghiranul. Fierbeti la foc mic, condimentand pe parcurs si adaugati nucsoara dupa gust. Dupa 2 minute luati de pe foc si lasati sa se raceasca. Dupa ce limba-mielului si urzicile s-au racit, adaugati ricotta si apoi parmezanul si condimentele dupa gust si amestecati usor. Umpleti pastele ravioli cu acest amestec si fierbeti in apa cu sare timp de 3- 4 minute, pana se inmoaie.
Serviti 3 sau 4 ravioli de persoana, cu cateva bucatele de unt deasupra si putin parmezan ras.
Alte retete:
Bors de urzici cu ardei gras Paste cu urzici Mancare de spanac cu orez

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii