Salata asiana de pui

Intr-un vas mare se fierbe apa cu sare. Se fierb pastele 8 -10 minute si se rastoarna intr-un castron mare. Intr-o tigaie se incinge o lingurita de ul

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet paste scurte
  • 3 pipeti de pui taiat bucatele
  • fiert
  • 8 lingurite ulei
  • o lingurita sare
  • 2 morocvi
  • taiati rondele
  • 200 grame ciuperci
  • taiate
  • o bucata broccoli
  • desfacut buchetele
  • o jumtatate de conopida
  • taiata bucatele
  • 1/4 cana apa
  • o legatura ceapa verde
  • taiata
  • 2 lingurite sos de soia

Mod de preparare

Intr-un vas mare se fierbe apa cu sare. Se fierb pastele 8 -10 minute si se rastoarna intr-un castron mare. Intr-o tigaie se incinge o lingurita de ulei si se caleste morcovul care se sareaza si se lasa 5 minute. Se rastoarna morocvul peste paste si se adauga carnea de pui. In tigaie se mai adauga doua lingurite de ulei si se calesc ciupercile timp de cinci minute, cu un sfert de lingurita de sare. Se scot si se rastoarna intr-un bol.

In alte doua lingurite de ulei se calesc usor broccoli, conopida si ceapa, dupa care se scot si se fierb in apa calda intre 5 si 10 minute, pina se inmoaie usor. Se scurg bine legumele de apa si se amesteca bine cu pastele si puiul, cu sosul de soia si doua lingurite de ulei, de preferinta de masline sau de susan.
Se serveste calda sau rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori