Se fierbe carnea de pui dupa care se adauga couscous-ul, se acopera vasul si se da deoparte, lasindu-se timp de 5 minute. Intr-un alt vas se amesteca
Se fierbe carnea de pui dupa care se adauga couscous-ul, se acopera vasul si se da deoparte, lasindu-se timp de 5 minute. Intr-un alt vas se amesteca uleiul de masline, sucul de lamiie, otetul si chimenul. Se adauga ceapa verde, ardeiul gras, porumbul si fasolea. Se adauga apoi couscous-ul. Se sareaza si se pipereaza.
Se serveste rece
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii