Cubuletele de vinete se prajesc intr-o lingura de ulei. Ardeii copti, decojiti si taiati feliute se pun la prajit intr-o lingura de ulei, spre sfarsit
Cubuletele de vinete se prajesc intr-o lingura de ulei. Ardeii copti, decojiti si taiati feliute se pun la prajit intr-o lingura de ulei, spre sfarsit se adauga usturoiul tocat si se mai lasa putin pe foc. Se amesteca cu vinetele prajite. Se adauga rosioarele, verdeata, se sareaza si pipereaza dupa gust. Daca doriti puteti pune chilli macinat. Pasta se fierbe, al dente. Cand pasta e gata, se pune intr-un castron, se adauga amestecul de legume si se amesteca. Se da la rece pentru 2-3 ore chiar si mai mult. Inainte de a o servi se amesteca inca o data.
Dupa ce s-a racit se pot adauga cubulete de mozzarella..sau se poate servi pe felii de mozzarella
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii