Este o reteta de salate de paste foarte usor de preparat, perfecta pentru o cina de vara.
1. Se incinge cuptorul, legumele de vara feliate se aseaza intr-o tava stropite cu ulei si asezonate cu sare si piper dupa gust, si se lasa la cuptor pentru 35 de minute, amestecand din cand in cand.
2. Pastele se fierb dupa indicatiile de pe pachet, se scurg pastrand o parte din apa in care au fiert.
3. In oala in care au fier pastele incingem putin ulei de masline, adaugam usturoiul zdrobit si sunca, rumenim pentru 2-3 minute, adaugam cateva linguri din apa in care au fiert pastele, restul de legume si frunzele de busuioc si mai lasam pe foc pentru 3 minute amestecand continuu.
Salata de paste cu sunca se serveste cu parmezan ras deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii