Ceapa se prajeste in ulei, cand se ingalbeneste, se rade morcovul si telina. Se continua prajirea la foc iute, se adauga carnea. Se prajeste pana se d
Ceapa se prajeste in ulei, cand se ingalbeneste, se rade morcovul si telina.
Se continua prajirea la foc iute, se adauga carnea. Se prajeste pana se deschide la culoare toata carnea.
Se stinge cu pasta de rosii si apa, se condimenteaza, se calesc toate la foc mic timp de cel putin doua ore.
Pe parcurs, se controleaza sosul sa nu fie prea dens si sa nu se arda. Se adauga cate putina apa dupa cum se cere. In timpul prepararii, ingredientele condimentate se fierb bine si se transforma intr-un sos dens.
Pastele se fierb in apa sarata, se trecoara, se scurg. Se servesc in farfurii, iar deasupra se pune sos presarat cu parmezan ras.
Alte retete recomandate
Salata de icre
Supa crema de sparanghel
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii