Spaghete bologneze traditionale

Pentru reteta de spaghete bologneze traditionale spaghetele se fierb. Ceapa si usturoiul se toaca, ardeiul si morcovul se taie cubulete si se calesc in ulei.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Spaghete bologneze traditionale

Ingrediente

  • 500 g spaghete
  • 300 g carne tocata
  • o ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 ardei gras
  • un morcov
  • 400 g bulion
  • vegeta
  • dafin
  • frunze de busuioc tocate
  • sare
  • piper
  • ulei de masline.

Mod de preparare

Pentru spaghete bologneze traditionale spaghetele se fierb.Ceapa si usturoiul se toaca,ardeiul si morcovul se taie cubulete si se calesc in ulei cam 5 minute impreuna cu carnea tocata. Se adauga bulionul, putina vegeta, dafin,busuioc tocat , putina apa si se lasa sa fiarba 10 -15 min. incet, sub capac.

Se condimenteaza si se serveste cu spaghete.


Spaghetele cu sos bolognese se servesc cu parmezan proaspat ras, si cu frunze de busuioc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci