Se pregateste cel mai bine in wok. Pieptul de pui tait fasii si dat prin intaritor se prajeste in uleiul incins, pana se albeste. Tragem pe marginea c
Se pregateste cel mai bine in wok. Pieptul de pui tait fasii si dat prin intaritor se prajeste in uleiul incins, pana se albeste. Tragem pe marginea cratitei, iar in uleiul ramas prajim putin usturoiul si ghimbirul taiate marunt, ardeiul feliat, ciupercile si ceapa verde, asezonam cu sos de soi, sare, piper, pratim aprox. 1-2 minute, apoi adaugam spaghetele fierte in prealabil, si prajim inca 1-2 minute cu ragu de carne. Cand servim presaram deasupra rondele de ardei iute.
Alte retete recomandate
Salata de vinete cu ardei
Tocanita cu vinete
Tocanita mazare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii