Se pregateste cel mai bine in wok. Pieptul de pui tait fasii si dat prin intaritor se prajeste in uleiul incins, pana se albeste. Tragem pe marginea c
Se pregateste cel mai bine in wok. Pieptul de pui tait fasii si dat prin intaritor se prajeste in uleiul incins, pana se albeste. Tragem pe marginea cratitei, iar in uleiul ramas prajim putin usturoiul si ghimbirul taiate marunt, ardeiul feliat, ciupercile si ceapa verde, asezonam cu sos de soi, sare, piper, pratim aprox. 1-2 minute, apoi adaugam spaghetele fierte in prealabil, si prajim inca 1-2 minute cu ragu de carne. Cand servim presaram deasupra rondele de ardei iute.
Alte retete recomandate
Salata de vinete cu ardei
Tocanita cu vinete
Tocanita mazare
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii