Pieptul de pui se spala si se taie cubulete, in care se infig scobitori. Cateii de usturoi se taie feliute si se amesteca cu sos de soia si de chili.
Pieptul de pui se spala si se taie cubulete, in care se infig scobitori.
Cateii de usturoi se taie feliute si se amesteca cu sos de soia si de chili. Minifrigaruile se pun in sos si se lasa peste noapte in frigider sa se marineze. Se scot frigaruile din frigider si se scurg bine, dupa care se condimenteaza cu sare, piper si se prajesc in uleiul de soia . Cand sunt gata, se pun la cald. Spaghetele se fierb al dente in apa cu sare in care s-au pus cateva picaturi de ulei de soia.
In timpul in care se fierb pastele, taiem ceapa marunt, o calim in uleiul de soia si adaugam rosiile din conserva. Se condimenteaza bine cu sare, oregano, zahar si piper si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 5 minute. Cand toate sunt gata, se amesteca pastele cu sosul.
Spaghetele se aseaza impreuna cu minifrigaruile pe farfurie si se orneaza cu capere si alune.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii