Spaghete cu frigarui de pui

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete, in care se infig scobitori. Cateii de usturoi se taie feliute si se amesteca cu sos de soia si de chili.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pentru patru portii:
  • 600 g piept de pui
  • 24 scobitori
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri sos de soia
  • 3 linguri sos dulce de chilli
  • 2 linguri ulei de soia
  • 300 g spaghete rosii
  • 1 ceapa
  • 1 conserva de rosii
  • frunze de oregano
  • plic de zahar
  • capere si alune pentru ornat

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete, in care se infig scobitori.

Cateii de usturoi se taie feliute si se amesteca cu sos de soia si de chili. Minifrigaruile se pun in sos si se lasa peste noapte in frigider sa se marineze. Se scot frigaruile din frigider si se scurg bine, dupa care se condimenteaza cu sare, piper si se prajesc in uleiul de soia . Cand sunt gata, se pun la cald. Spaghetele se fierb al dente in apa cu sare in care s-au pus cateva picaturi de ulei de soia.

In timpul in care se fierb pastele, taiem ceapa marunt, o calim in uleiul de soia si adaugam rosiile din conserva. Se condimenteaza bine cu sare, oregano, zahar si piper si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 5 minute. Cand toate sunt gata, se amesteca pastele cu sosul.

Spaghetele se aseaza impreuna cu minifrigaruile pe farfurie si se orneaza cu capere si alune.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Floare de Colt
1
Prajituri

Prajitura Floare de Colt

Prajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...

Prajitura Floare de Colt
Lichior de bere de casa
2
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
3
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
4
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
5
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Parteneri
Rulada cu sunca si branza de capra
Bucataras.RO

Rulada cu sunca si branza de capra

A iesit o rulada asa de buna cu un blat moale, completat cu branza si sunca, ce mai, perfecta pentru masa de Revelion!

Rulada cu sunca si branza de capra
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia