Se fierb spaghetele in apa cu sare, cam 10-15 minute, dupa aceea se trec printr-un jet de apa rece. Intr-un ceaun se pune margarina, muschiuletul, ciu
Se fierb spaghetele in apa cu sare, cam 10-15 minute, dupa aceea se trec printr-un jet de apa rece. Intr-un ceaun se pune margarina, muschiuletul, ciupercile taiate foarte fin, condimentele, piperul dupa gust, pasata de tomate, putina apa. Se obtine un sos dens.
In acesta se toarna spagetele, se amesteca pina sint acoperite foarte bine cu sos, iar apoi se pune cascavalul. Se amesteca totul, iar la sfirsit se pot pune 2-3 linguri smintina.
Se servesc calde
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaDescoperă cum să prepari un aluat de pizza perfect acasă. Cu doar câteva ingrediente simple, vei obține un aluat...
Aluat de pizza - Rețeta de bazăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii