Spaghete cu sos Napolitan

Pentru spaghete cu sos Napolitan se calesc ceapa, usturoil si telina in uleiul incins timp de 3-4 minute. Se adauga celelalte ingrediente.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 2 catei usturoi pisati
  • 1 tija telina verde tocata marunt
  • 400 g rosii conserva tocate
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingurita zahar

Mod de preparare

Pentru spaghete cu sos Napolitan se calesc ceapa, usturoil si telina in uleiul incins timp de 3-4 minute. Se adauga celelalte ingrediente. Se acopera dupa ce a dat in clocot si se fierbe la foc mic 1 ora.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci