In timp ce spaghetele se fierb „al dente" in apa clocotita cu sare, tocati marunt usturoiul, ardeii si patrunjelul. Prajiti apoi usturoiul
In timp ce spaghetele se fierb „al dente" in apa clocotita cu sare, tocati marunt usturoiul, ardeii si patrunjelul. Prajiti apoi usturoiul in cateva linguri de ulei, pana acesta se inmoaie. Adaugati ardeii iuti si patrunjelul iar apoi pastele. Amestecati bine, asezonati si serviti.
Pofta buna!
Alte retete:
Placinta de dovleac
Conopida la cuptor
Cartofi la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii