Spaghete milaneze

Se pun spaghetele in apa cu sare si se fierb o jumatate de ora. Se spala cu apa rece, se scurg si se pun intr-un vas emailat impreuna cu jumatate din

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g spaghete
  • 1/2 kg rosii
  • sare
  • 100 g unt
  • 1 lingura de zahar
  • 100 g costita afumata sau jambon slab

Mod de preparare

Se pun spaghetele in apa cu sare si se fierb o jumatate de ora.

Se spala cu apa rece, se scurg si se pun intr-un vas emailat impreuna cu jumatate din cantitatea de unt, apoi se amesteca, dupa ce untul s-a topit, cu sosul de rosii obtinut din 1/2 kg rosii, indulcit usor si amestecat cu felii subtiri de costita sau jambon calite in unt.

Cratita se tine pe foc mic pana cand scade sosul. Se servesc cu cascaval ras deasupra.
Pofta buna!

Alte retete recomandate

Tocanita cu ciuperci

Tocanita de vara

Zacusca de peste cu arpagic

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci