Rapid si bun!
Se scufunda spaghetele in apa cu sare care clocoteste si lasam sa fiarba atat cat este indicat pe pachet.Se scurg si se trec sub jet de apa rece,se lasa sa se scurga bine.
Incingem un pic de ulei de masline si calim iute inele din ardeiul iute ,curatate de samburi,le scoatem pe o farfurioara si in uleiul ramas calim afumatura taiata cubulete ,rosioarele.Peste ele adaugam spaghetele,condimentam si saram dupa gust si oprim focul.Servim spahetele presarate cu cas si decorate cu inelele de ardei iute.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii