Rapid si bun!
Se scufunda spaghetele in apa cu sare care clocoteste si lasam sa fiarba atat cat este indicat pe pachet.Se scurg si se trec sub jet de apa rece,se lasa sa se scurga bine.
Incingem un pic de ulei de masline si calim iute inele din ardeiul iute ,curatate de samburi,le scoatem pe o farfurioara si in uleiul ramas calim afumatura taiata cubulete ,rosioarele.Peste ele adaugam spaghetele,condimentam si saram dupa gust si oprim focul.Servim spahetele presarate cu cas si decorate cu inelele de ardei iute.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii