Pentru spaghette cu midii se fierb spaghetele al dente. Se caleste ceapa in unt. Se adauga si ustoroiul taiat marunt si se mai caleste inca un minut.
Pentru spaghette cu midii se fierb spaghetele al dente.
Se caleste ceapa in unt. Se adauga si ustoroiul taiat marunt si se mai caleste inca un minut.
Se pun si midiile in tigaie si apoi sucul de rosii.
Se adauga spaghetele, 1-2 linguri de ulei de masline extra virgin si se amesteca bine. Se opreste focul si se adauga busuiocul taiat marunt.
Spaghetele cu midii se serveste cald.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii