Pentru spaghette cu midii se fierb spaghetele al dente. Se caleste ceapa in unt. Se adauga si ustoroiul taiat marunt si se mai caleste inca un minut.
Pentru spaghette cu midii se fierb spaghetele al dente.
Se caleste ceapa in unt. Se adauga si ustoroiul taiat marunt si se mai caleste inca un minut.
Se pun si midiile in tigaie si apoi sucul de rosii.
Se adauga spaghetele, 1-2 linguri de ulei de masline extra virgin si se amesteca bine. Se opreste focul si se adauga busuiocul taiat marunt.
Spaghetele cu midii se serveste cald.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii