Se taie pieptul de porc felii de aprox. 1/2 cm si se prajesc intr-o tigaie, impreuna cu cateva linguri de ulei si catelul de usturoi (care trebuie sco
Se taie pieptul de porc felii de aprox. 1/2 cm si se prajesc intr-o tigaie, impreuna cu cateva linguri de ulei si catelul de usturoi (care trebuie scos de indata ce capata o culoare maronie). Intr-un castron fierbinte se bate bine ouale (doua oua intregi si doua galbenusuri) la temperatura camerei, impreuna cu branza rasa, se adauga sare si mult piper proaspat macinat, pentru a obtine o pasta fina. Pregatirea sosului poate fi inceputa de indata ce spaghetele sunt aproape de a fi scurse; acestea se pun intr-un castron pentru supa si se amesteca cu pasta fina si pieptul de porc prajit.
Carbonara se serveste fierbinte.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale De mult imi doream sa pregatesc un pui umplut. Pentru un...
Pui umplut cu legumePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii