Se toaca jumatatea de ceapa fin si se pune la calit impreuna cu baconul taiat cubulete mici. Cand incepe sa se rumeneasca ceapa se adauga untul si se
Se toaca jumatatea de ceapa fin si se pune la calit impreuna cu baconul taiat cubulete mici. Cand incepe sa se rumeneasca ceapa se adauga untul si se lasa sa se topeasca, iar spre sfarsit cand este rumenit si baconul se adauga vinul. Se lasa la foc mic sa scada. Se pune la fiert apa cu sare. Intre timp se pregateste compozitia de ou cu parmezan in felul urmator: se pune 1 ou intreg, 3 galbenusuri si parmezanul si se amesteca totul. Parmezan se pune dupa gustul fiecaruia. Compozitia nu trebuie sa fie nici prea densa nici prea moale. Cand fierbe apa se adauga spaghetele si se fierb (cat scrie pe cutie). Odata fierte se scurg si se amesteca cu compozitia cu ou si parmezan si sosul cu bacon. Se pune in farfurie si se serveste. Atentie nu se mai pune parmezan dupa, iar daca nu va place prea mult idea ca sunt oua crude in compozitie se poate trece mancarea prin tigaia unde s-a prajit baconul (mie mi se pare ca ii ia din gust lucrul asta, dar unora le place!)
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii