Se trec pe razatoarea mare brinzeturile, costita se taie feliute subtiri si se prajeste in putin ulei la foc mic pina ajunge jumari. Se fierb spaghett
Se trec pe razatoarea mare brinzeturile, costita se taie feliute subtiri si se prajeste in putin ulei la foc mic pina ajunge jumari. Se fierb spaghetti conform instructiunilor de pe ambalaj (al dente) se storc fara sa se clateasca.
Intr-un castron punem spaghetti peste care turnam putin ulei de la costita fripta , costita , spargem oul intreg si adaugam brinzeturile Se amesteca bine se acopera timp de 10 min .
Se servesc calde de preferinta cu bere rece.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii