Se calesc ceapa si usturoiul, se stinge cu apa sau supa de legume si se mai lasa la foc mic sa se patrunda ceapa. Se adauga smantana si gorgonzola si
Se calesc ceapa si usturoiul, se stinge cu apa sau supa de legume si se mai lasa la foc mic sa se patrunda ceapa.
Se adauga smantana si gorgonzola si se lasa la foc mic amestecand sa se topeasca amandoua.
Se pipereaza dupa gust, nu se sareaza, e gorgonzola destul de sarata.
Se dau si spaghetele in cratita sa se "uneasca" cu sosul, mai merge si putina apa (unde au fiert spaghetele), depinde de grosimea sosului si gata.
Pofta buna!
Reteta Spaghetti cu sos de gorgonzola a fost propusa de Kroko pe forum culinar.ro
Alte retete de spaghetti gasiti aici:
SPAGHETTI CARBONARA reteta originala,
Spaghetti cu rosii si ciuperci,
Spaghetti cu chiftelute
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii