Se calesc ceapa si usturoiul, se stinge cu apa sau supa de legume si se mai lasa la foc mic sa se patrunda ceapa. Se adauga smantana si gorgonzola si
Se calesc ceapa si usturoiul, se stinge cu apa sau supa de legume si se mai lasa la foc mic sa se patrunda ceapa.
Se adauga smantana si gorgonzola si se lasa la foc mic amestecand sa se topeasca amandoua.
Se pipereaza dupa gust, nu se sareaza, e gorgonzola destul de sarata.
Se dau si spaghetele in cratita sa se "uneasca" cu sosul, mai merge si putina apa (unde au fiert spaghetele), depinde de grosimea sosului si gata.
Pofta buna!
Reteta Spaghetti cu sos de gorgonzola a fost propusa de Kroko pe forum culinar.ro
Alte retete de spaghetti gasiti aici:
SPAGHETTI CARBONARA reteta originala,
Spaghetti cu rosii si ciuperci,
Spaghetti cu chiftelute

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii