Pastele se fierb dinainte dupa instructiunile de pe pachet. Se scurg si se lasa acoperite, ca sa nu faca pojghita. Intr-o cratita mai mare se caleste
Pastele se fierb dinainte dupa instructiunile de pe pachet. Se scurg si se lasa acoperite, ca sa nu faca pojghita. Intr-o cratita mai mare se caleste ceapa taiata marunt pana este sticloasa (nu se arde). Se adauga carnea tocata, condimentele si cimbrul. Daca se pun si carnaciori, acestia se taie feliute si se calesc impreuna cu ceapa. Tot amestecul se fierbe bine, adaugand la nevoie apa. Nu trebuie sa aiba aspect uscat, ci ca un sos. Aproape de final se adauga sucul de rosii sau conserva de rosii (acestea se toaca marunt si se pun cu tot cu bulion). Se mai lasa sa dea 1-2 clocote. Peste carne se pun pastele, se amesteca totul bine, se stinge focul.
Se serveste ca muncare de sine-statatoare, pentru ca este foarte satioasa. Merge vinul rosu.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii