Se amesteca drojdia cu apa calduta si se adauga o lingurita de ulei. Se amesteca intr-un castron faina cu compozitia din cana (drojdie si apa). Se l
Se amesteca drojdia cu apa calduta si se adauga o lingurita de ulei.
Se amesteca intr-un castron faina cu compozitia din cana (drojdie si apa).
Se lasa la crescut 15 minute in tava de pizza care a fost unsa cu putin ulei inainte.
Dupa ce au trecut 15 min, se pune un strat subtire de ketchup, sunca taiata feliute subtiri, ciupercile feliate, cascaval ras din abundenta, se preseaza un pic toata pizza cu mana si se adauga condimentele de mai sus (se poate adauga deasupra felii de masline, rondele subtiri de rosii, ardei gras, porumb sau ceapa taiata marunt dupa gust). Se baga in cuptorul incins si se lasa cam 30-40 minute, trebuie sa fie rumenita bine.
Tava ar fi bine sa fie rotunda si la sfarsit sa se taie in 8 felii
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii