Slanina se taie cubulete mici si se prajeste. Bucatile de slanina prajite se scot si la untura se adauga 2 linguri de smantana. Branza se zdrobeste bi
Slanina se taie cubulete mici si se prajeste. Bucatile de slanina prajite se scot si la untura se adauga 2 linguri de smantana. Branza se zdrobeste bine cu o furculita. Se fierb taietei la care adauga smantana cu untura si branza.(Daca s-a adaugat deja branza nu se mai incalzeste!)
Daca se prepara cu banza de burduf (din care este necesar cam 30dg), atunci nu se stropeste cu smantana, dar se recomanda adaugarea de frunze de marar.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Sos de smantana
Supa de rosii

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii