Taietei de casa cu usturoi se fac repede si sunt mult mai sanatosi decat cei din comert. Inngredientele pentru reteta sunt: taietei, parmezan, bacon.
Taieteii de casa cu usturoi se prepara astfel: fierbem pastele la foc mare in apa cu sare. Curatam si spalam bine patrunjelul. Intr-un castron se bat ouale cu patrunjelul si 60 g parmezan. Saram si piperam, lasam sa se scurga pastele si le trecem printr-un jet de apa rece. Lasam sa se zvante de apa. Tocam patrunjelul, baconul si incingem ulei intr-o tigaie. Prajim baconul, presaram usturoi si calim. Se adauga apoi pastele si se amesteca. Punem oul peste paste si se amesteca. Pastele se pun pe farfurii si se presara parmezan ras.
Alte retete cu paste recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii