Taietei Singapore

Taieteii Singapore sunt usor de preparat. Gasiti aceasta reteta pe culinar.ro, alaturi de alte retete de paste.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Taietei Singapore

Ingrediente

  • 3 cuiburi taietei
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr broccoli
  • 1 ardei rosu
  • 85 gr porumb
  • 2 catei usturoi
  • 1 ardei iute
  • 1 bucata ghimbir
  • 2 piepti de pui
  • 100 gr creveti
  • 1 lingura pasta curry
  • 2 lingurite sos soia
  • 100 gr muguri fqasole
  • 15 gr coriandru
  • 4 cepe verzi

Mod de preparare

Taieteii Singapore sunt alegerea ideala, atunci cand vreti sa-i impresionati pe cei dragi cu o retete delicioasa si usor de preparat. Este altfel decat o reteta de paste obisnuita. Se toarna apa fierbinte si se lasa la inmuiat. Intre timp se incalzeste jumatate din catitatea de ulei intr-un wok si se prajesc rapid legumele tocate marunt, cu exceptia mugurilor de fasole si a cepei. Se adauga usturoiul pisat, chilli si ghimbirul. Se asaza apoi legumele pe o farfurie  si se adauga restul de ulei in wok, apoi se prajeste rapid pieptul de pui si crevetii. Se asaza apoi in farfurie alaturi de legume si se adauga pasta de curry in vas. Se prajeste pentru cateva secunde, apoi se toarna 150 ml apa si sosul de soia. Se lasa la fiert, apoi se adauga taieteii scursi, moi si mugurii de fasole si se amesteca pana sunt complet acoperiti. Se pun din nou in wok legumele, puiul, crevetii, impreuna cu ceapa verde si coriandrul si se amesteca bine.


Taieteii Singapore se servesc pe farfurii mari, presarati cu seminte de susan si frunze proapete de coriandru.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide